RIKS+Shetland Nords sommarutställning

I år hade vi sån tur att RIKS gick av stapeln i Kristinehamn och inte nog med det så hade Shetland Nord sin sommarutställning dagen efter, två utställningar på samma helg är riktigt skönt när man ändå är igång.

Nu har ju vi bara 45 min till Kristinehamns ridklubb där utställningarna var, det är det kortaste avståndet någonsin. Annars brukar vi ha minst 2,5 tim enkel resa.

 

Jag hade ju velat anmäla allihopa men det skulle ha krävt att jag hade en hel del medhjälpare, så jag anmälde mina skäckar, Calonya och Hailey.
Hailey var först ut på lördagen och de var enbart 2 st i hennes klass, hon gick emot den fina Skärgårdens Excellente, så det var ganska tippat att hon inte skulle vinna, men hon slog till med 40 poäng och en 9:a på skritten.
Calonya blev 3:a i sin klass och även hon fick 40 poäng med raden 98788, hon skötte sig alltid bra, hon är så lätt att ha med.

På söndagen var det Calonyas tur att gå ut först och hon får även denna dag 40 poäng men med raden 88888, även denna gång 3:a :-)
Hailey gick även denna dag mot Skärgårdens Excellente och fick även denna dag 40 poäng fast med raden 98887 och med kommentar från domaren att jag skulle åka hem och träna gångarterna för stundvis visade hon riktigt fina gångarter.

På lördagen var det middag på ridklubben som SSS hade anordnat, så det var bara att slänga sig iväg hem med hästarna för att sedan åka tillbaka till Kristinehamn för lite mingel och käk. Det är så roligt att hinna prata lite med folk också och inte bara springa runt och visa hästar.

 

Nästa utställning för tjejerna är i Örebro den 26/8 :-D