Paulien

21/7 får jag ett samtal som jag inte alls var beredd på, hingstägaren där Paulien står för betäckning ringer och säger att Paulien har rullat fast i ligghallen och att när hon har försökt att komma loss har sparkat sig så pass att hon har skadat sig ordentligt. Det såg inte alls bra ut :-(

Paulien som var den där som verkligen satt fastsvetsad i hjärtat, hon som jag skulle ha kvar tills hon blev så pass gammal att hon fick somna in här hemma. Hon som skulle bli mitt stamsto och nu finns hon inte mer, det gör så ont i hjärtat att inte få hålla om henne igen <3

Är så himla glad att Isac gick igenom så jag har någon som för en del av hennes gener vidare, det fanns ingen snällare än Paulien, hon tog så bra hand om mina barn när de ledde henne eller satt på hennes rygg.
Underbara Paulien, vila i frid <3