Betäckningssäsongen 2023

Den mest intensiva säsongen börjar snart med både betäckningar och utställningar, i år har jag inte direkt funderat alls på vilka utställningar vi ska åka på. Men jag ska försöka få till att åka med några ponnyer till RIKS som i år är i Kristinehamn (när och bra :-)).

Annars är det focus på att få stona dräktiga i år, Shania är ju dräktig med Isac och är beräknad i mitten av juni, om allt går bra där så kommer hon troligtvis att bli ombetäckt med honom. Samt att vi kommer även att betäcka Calonya med Isac, då hon inte har tagit sig de två sista åren så betämde vi oss för att göra det hemma då vi har diskuterat med vår veterinär hur vi ska gå tillväga. 

Paulien kommer att få åka till Nightingales Kingsman, vi tror skarpt på den kombinationen och blev så ledsna när hon förlorade sitt stoföl efter honom strax innan beräknad fölning <3.
Sen har vi fått chansen att låna två toppstammade ston, ena har föl vid sidan och den andra ska kollas upp innan de kommer hit. 

Vi är så otroligt glada över att få möjlighet att få låna dessa ston att betäcka med Isac, så roligt att han får denna chans. Detta gör att vi inte kommer ta emot några ston utifrån denna säsong. 
Vi satsar på dessa fyra ston för honom i år.