Ingen bra start på fölsäsongen

måndag 17 maj 2021

Början på detta års fölningsäsong blev inte lyckad, på natten/tidig morgon den 12 maj så fölar Paulien ett fint stoföl som inte levde. Jag vet inte vad som gick fel och förlusten är väldigt stor då det var detta föl som jag hade längtat efter då jag så gärna ville ha ett stoföl efter henne. 

Jag blev så otroligt ledsen att dels fölet inte överlevde men även att det var ett stoföl. Hur mycket jag än försöker att sköta mina ponnyer så pedantiskt som möjligt så kan jag tyvärr inte styra över naturen. Men det känns hårt att förlora ett liv, tankarna går runt i huvudet, vad kunde jag har gjort för att förhindra det, kunde jag ha gjort något mer än det jag gjorde?

Nu hoppas vi på att de andra två fölningarna går rätt till väga och att Shania som är ut näst väntar på lite bättre väder. 

Om mig

Arkiv