Lite nyheter

Vår gamla ponny Luxus fick vandra vidare till de evigt gröna ängarna då han hade hälsoproblem som gjorde att det blev jobbigt för honom. Det blev en stor saknad efter honom hos oss alla men mest för vår yngsta son som såg Luxus som sin ponny.

Embla är avvand från Shania och Shania är hos Dalsgårds Othello för att tillverka ett föl, Paulien och Calonya åker i Juni till Nightingales Kingsman för att förhoppningsvis tillverka lite föl, vår yngsta hoppas på en ny Luxus (svartskäck) och det gör jag med. Denna gång har jag ju faktiskt så att två ston har chans att ge mig svartskäck så vi får väl se hur det blir nästa år, man kan ju alltid hoppats :-)

Då vi har åkt på detta hemska covid-19 viruset så blir ju det inte riktigt som man har planerat under sommaren, så det blir väl att greja mer i stallet och utbyggnader av hagar och lite annat. Men det gör inte så mycket, man har fullt upp ändå, vi får bara hoppas på att vi kan få bukt på covid-19 så våra liv kan gå tillbaka till det "normala".


Embal af Blankeberg; e:Timothy af Jäboruder u:Shania v.d. Kuiperij


Isac af Blankeberg; e:Talisman af Jäboruder u:Paulien v. Spoorzicht


Isac