En mindre

torsdag 20 feb 2020

Dab såldes förra veckan och åkte till sitt nya hem då, allt har gått bra och han skall nu köras in och så småningom ridas in för att blir en kompis till sin nya ägare. 

Jag hade inte lagt ut någon annons på honom då jag hade planer på att behålla honom tills hösten och visa honom för att sedan sälja honom, men så såg jag denna sökes annons och kände att det där vore något för Dab. Så jag skickade information om honom och efter ett tag så kom de och kollade på honom och sen flyttade han.

Jag tycker det är riktigt jobbigt att sälja men ska man hålla på med avel så måste man ju släppa några. Vem vet, han kanske kommer att visas, det verkade inte helt omöjligt.
Så nu har Cisco och Dream fått flytta över till Isac och det har gått riktigt bra, Isac sköter sin roll i uppfostrare mycket bra. Och de små har tagit flytten otroligt bra, de äter bra och ingen har varit orolig i magen så det är ett bra tecken.

Det blev helt plötsligt mindre att mocka när de delade upp :-), just nu står Dream och Cisco tillsammans i en box bredvid Isac men snart så får de vara i en varsin box. 

Jag har bokat Nightingales Kingsman till både Calonya och Paulien så de åker så fort deras brunster är ingång ordentligt. Shania har jag fortfarande inte riktigt bestämt mig för vilken hingst som jag vill använda på henne. 

 

Sen får vi se vilka utställningar vi hinner med, jag hoppas kunna åka på några i alla fall.