Årets sista föl...

måndag 1 jul 2019

Då har vi fått vårt sista föl för i år här på Blankeberg, Calonya gav oss ett otroligt fint föl, han var snabb upp på fötterna och studsade runt innan det var dags att börja leta efter maten. Efterbörden släppte 1,5 timme efter att han kom ut och han hade ätit flera gånger och bajsat inom 2 timmar. Calonya var lite trött då det har varit varmt och jobbigt för henne de sista dagarna.
Han kommer att få namnet My Dream af Blankeberg och jag kommer att behålla honom om försöka visa honom på avelsbedömningen när det är dags om han utvecklas som jag hoppas på. Jag hade sagt att jag skulle sälja om det blev en hingst men när han kom ut så ändrade jag mig direkt.

Så nu har jag fyra hingstar som jag har kvar, men några måste jag ju sälja för jag vill ju behålla ston men nu har jag ju fått mest hingstar :-D. 

undefined

Om mig

Arkiv