Ny medlem

torsdag 9 maj 2019

Förra fredagen medan jag var på inflyttningsfest på jobbet så bestämde sig Shania för att föla, detta gjorde hon i lösdriften och när min hjälpreda kom för att kolla till så stod det ett föl där och diade samt bajsade, allt såg bra ut men jag tog mig hem så snabbt så möjligt för att se med egna ögon. 
Jag fick kolla många gånger innan jag kunde känna mig säker på könet då jag inte trodde inte på mig själv........ DET ÄR ETT STO :-D. Tänk vad roligt att årets första föl var ett sto, så efterlängtad.

Så nu har lilltjejen fått ett namn och hon kommer att få heta Embla af Blankeberg, hon är så söt och vi väntar med spänning på vilken färg hon kommer få då hon har en mjölmule och väldigt ljusa ben samt brunt öronludd, jag tror att hon blir svartbrun men vi får vänta och se.

undefined

Om mig

Arkiv