En mindre men tre på gång

fredag 3 maj 2019

Att sälja sina ponnyer är inte det lättaste men ibland så måste man släppa taget och än svårare när man säljer sin första uppfödning som man har följt ifrån föl till 3 års ålder. Snorkfröken blev såld och flyttade i tisdags till Hallstahammar till ett par som har uppfödning i liten skala av fjordingar samt har en shetlandsponny som Snorkfröken ska gå tillsammans med. Det kändes rätt i hjärtat att välja detta hem så jag är nöjd och hoppas att de kommer få många roliga år tillsammans.

Vi väntar ju på 3 stycken föl i år så antalet blir inte så lågt länge till då det börjar dra ihop sig till att de första ska komma. Lika pirrigt som varje år och faktiskt så blir man lite nervös över att något ska gå fel för det händer ju faktiskt, men vi hoppas som alltid på lätta fölningar och att både stona och fölen kommer att må bra.