Long time since last.

söndag 6 okt 2019

Så det var en stund sedan jag uppdaterade här på hemsidan, så det får bli en lite kort sammanfattning av vad som har hänt sen sist. 

 

Det största som har hänt sedan sist är Isacs debut i utställningsringen och han skötte sig riktigt fint, han ställdes i Hallstahammar för Inga-Lill Hoveklint Hyttring. Han gick i en klass med 3 unghingstar och placerade sig som 1:a med 88887=39 poäng med en riktigt fin kritik så det taggade mig att visa honom även i Kristinehamn den 23/11.
Lite stolt och glad blir man men mycket kan hända innan det är dags att visa honom på hingstpremieringen, men jag hoppas och håller allt jag kan men blir det inget godkännande så blir han kvar här ändå som körponny och uppfostrare för kommande unghinstar :-).

Fölen växer som de ska och de ser fina ut just nu, Cisco är den som sticker ut i mängden, han är finare än vad Isac var i den åldern så det ska bli intressant och se hur han utvecklas. Som det ser ut nu så har jag lite många hingstar att ta hand om, jag som skulle enbart spara ston........så kan det gå när man har svårt att välja men jag har även tur att ingen har nappat på Cisco för nu behåller jag honom för att se hur han artar sig. 

Paulien och Shania verkar lite piggare och jag känner att jag gjorde rätt att låta dem vila detta år, hoppas bara att de tar sig nästa betäckning så jag kan få några avkommor till ifrån dem innan de pensioneras, den största önskan är att få några stoföl efter dem så jag kan fortsätta på deras stam. Paulien är redan bokad till hingst nästa år men jag har fortfarande inte bestämt vem Shania ska betäckas med och om Calonya ska betäckas eller få ett till år av vila.

 

undefined

 

Om mig

Arkiv