Avelsvärdering

fredag 24 aug 2018

Ibland så tror man att man är superkvinnan, speciellt när man anmäler 2 föl och 2 ston till samma visning utan att ha klart med hjälpen först :-P. Men som tur är så har jag snälla människor runt mig som ställde upp och fixade både putsning av ponnyer och hålla koll på vimsiga mig. Alltid nervös tills jag ska in, förstår inte varför.

Först ut var grabbarna och Dab fick börja, han som alltid håller sig vid sin mors sida när vi leder dem mellan hagar bestämde sig för att inte gå alls. Så det blev lite tricks hit och dit innan han gick några steg för att sedan stanna igen. Kompisen Isac stod ju för långt bort och då är det väl inge roligt att gå. Men nöjd över kritiken, då det är precis så jag uppfattar det hela, han fick 99677.

Isac där emot skötte sig bättre och det hade jag inte väntat mig, han fick också en kritik som var rättvis på hur han är i dagens läge, han fick 87788. Han bestämde sig för att rulla sig innan det var dags att gå in, men det är ju han i ett nötskal.

Grabbarna skötte sig riktigt bra, var bara Paulien som var lite otålig och inte riktigt ville stå still :-).

 

 

 

Om mig

Arkiv