Timothy

fredag 1 jun 2018

Förra fredagen åkte vi ner för att hämta Timothy och jag förundras över ur otroligt lätt det är att ha att göra med honom, han kliver lugnt in i transporten och står stilla hela vägen. När vi kommer hem så kliver han ut och kollar läget lite, det tar ett tag innan både han och stona upptäcker varandra. Han skriker lite på dem och springer lite och Calonya är inte sen för att svara och visa att hon är i brunst, hon står hela natten vid grinden och ser till att svara honom så fort han låter.

Så på lördagen så får han handbetäcka Calonya en gång innan vi släpper ihop dem i hagen och det fungerar klockrent, Calonya supernöjd och Timothy är hur lugn som helst. Han har betäckt henne ett antal gånger under de första dagarna så nu hoppas vi på att hon tog sig, men vi får se om hon går in i brunst igen senare. Shania började brunsta några dagar senare så hon är handbetäckt 3 gånger, lilla Dab måste vila mycket så jag har dem inne under natten så det är därför jag inte har släppt ut henne med Timothy.
Paulien håller på sig än men borde snart komma in i 30-dagars brunsten, Paulien och Shania hade ju fölbrunst samtidigt men Shania satt igång 30-dagars brunsten tidigare när Timothy kom. Så om jag har tur och de har tagit sig så har jag i alla fall två fölningar tätt inpå.

Snorkfröken är ju lite för ung för detta med att träffa det manliga könet så hon undrar vad som pågår med de andra stona, istället får hon träna lite på att göra olika saker och tänka med hjärnan. Tänkte jag skulle börja lite smått med det här med att introducera lite nya saker att träna på, hon har ju ärvt sin mammas arbetsvilja och gillar ju skarp att vara med på allt vi tvåbenta gör, hade vi bott lite mer avskiljt så hade jag nog kunnat ha henne lös på gården.

 

undefined

undefined

undefined

Om mig

Arkiv