Olika individer.

Tänkte berätta lite om de olika individerna jag har ute i hagen:

Snorkfröken: 2-årigt sto som är född på gården, hon är en nyfiken, mjuk och positiv tjej som gillar att vara med där det händer saker. Hon älskar barnen och hänger gärna på när de drar iväg med henne på allt möjligt. Hon är den som är lägst i rang men samtidigt så är hon ganska så duktig på att läsa av de andra.

              

Calonya: Kom hit när hon var 5 år, hon var lite smått stressad när hon kom då hon kom från en stor flock till en väldigt liten flock. Men hon vande sig relativt snabbt med sin nya flock. Idag är hon en av dem som älskar att bli klappad eller borstad och ser till att alltid komma fram för att få en klapp eller bara prata med en. Hon är en väldigt mjuk dam som vill göra sitt bästa men kan allt spralla till lite när det behövs. Hon har växt mycket i sig själv bara på det senaste året, mer självförtroende.

              

Shania: Kom hit i höstas 16 år gammal, född i Holland. Hon har varit väldigt reserverad och har inte gillat att bli klappad speciellt mycket men bara på senaste veckan så har hon vuxit ordentligt, nu står hon kvar när man kommer med borsten eller när man går förbi och lägger en hand på henne. Trägen vinner, hon har alltid fått en klapp eller rättare sagt en strykning med handen när jag har gått förbi henne. Nu kan man gå fram till henne och sätta på henne grimman utan problem och man kan gå fram till henne och borsta henne samt visitera henne, allt utom att bli borstad i manen gillar hon. Hon har även kommit på att det är rätt skönt att bli kliad och då får man stå still för att få den behandlingen. Hon växer för varje dag.

            

Paulien: Senaste tillskottet som kom i mitten av december förra året, 18 år gammal och född i Holland. Hon är som en stor hund, älskar att bli kliad och borstad, söker upp en i hagen och vill gärna att man bara ger henne uppmärksamhet. Man kan inte tro att hon är 18 år gammal när hon drar iväg som sina race. Ska bli roligt att få lära känna henne mer och få reda på mer egenheter som hon har.

           

Jag är väldig glad över mina fina tjejer som jag har i hagen