Utställningar på rad.

måndag 28 aug 2017

Har inte hunnit uppdaterat i mellan utställningarna, det har blivit mer fokus på att få i ordning hästar, packning, staket/hagar som ska ha lite omvårdnad och även barnen som har börjat skolan kräver sitt.
Men nu så har jag en liten stund över innan det är dags att fortsätta med dagens sysslor :-)

Vi var ner till Grevagården på SSS Jubileumsutställning och hade riktigt roligt och träffade många trevliga människor och såg många fina hästar. Snorkfröken fick på lördagen 38 poäng av svensk domare och gick sist i sin grupp, jag är väldigt nöjd med det. Hon fick 35 poäng på söndagen av den engelska domaren och vad jag kan läsa från kritiken så gillade hon henne inte speciellt mycket men jag är nöjd med poängen med tanke på att det var flera som fick extremt låga poäng jämfört med vad de hade fått på lördagen för svenska domare.

Calonya fick på lördagen 42 poäng och klassvinnare på lördagen och 40 poäng och klassvinnare på söndagen, är så himla glad över poängen på Calonya, som jag har kämpat för att få henne i toppskick och nu äntligen har jag visat henne som hon förtjänar. Tror hon tyckte det var roligt att få komma ut och göra lite saker än att stå hemma hela tiden, nu ska det planeras hingst på henne :-D

Förra helgen var vi iväg till Kristinehamn som kommer att vara sista utställningen för Snorkfröken detta år, hon får vila fram tills nästa höst då vi ska ut igen om hon är inne i en bra växtperiod. Hon fick 38 poäng och blev klassvinnare, det var hon och en till i klassen, hon skötte sig bra även denna gång fast det blev en väldigt lång dag för henne.
Calonya gick i en klass med 8 ston i blandade färger, hon slutade på tredje plats med fin kritik och 42 poäng, hon blev även utsedd till bästa färgade och jag fick tävla om bästa kvinnliga visare och fick där bra kritik från domaren, vilket var riktigt roligt.

Så nöjd över mina djur och över min fina familj som hängde med och hjälpte till <3

 

undefined

undefined

undefined