Utställning i Örebro

torsdag 17 aug 2017

I söndags var vi iväg till Örebro där Örebros ponnyavelförening anordnade utställning, vi tog med bägge då vi inte ha sällskap till dem om vi bara skulle ta en. Så Snorkfröken fick göra sin debut i utställningskarriären och det gjorde hon galant.

Snorkfröken gick tillsammans med en annan 1-åring i sin klass, det var lite skillnad på storlek på dem men Snorkan gick först i klassen och fick komma in i BIR-ringen och där lämnade vi ringen som andra häst med poängraden 88878=39p. Jag är supernöjd över lilltjejen och hon gör mig förvånad över hur trygg hon verkar vara i allt nytt, till helgen kommer hon att få resa lite längre och få sova borta, det ska bli roligt att se hur hon tycker det är :-).

Calonya gick i en klass med 4 st ston och blev 2:a i hennes klass efter ett väldigt fint svart sto, i BIR-ringen vet jag inte när hon åkte ut, hon fick poängraden 98788=40p och det är jag också nöjd över. Hon är lite rund om magen nu men hon är väldigt fin och så otroligt snäll tjej <3

Till helgen bär det av till Skövde där det är Jubileumsutställning på Greva Gården.

 

undefined

undefined