Ponnyantalet minskar.

tisdag 2 maj 2017

Då har vi bara 2 st ponnyer kvar efter att Lilla My åkte till sitt nya hem i fredags, Snorkfröken och Calonya blev lite vilsna utan sin flockledare men Calonya har tagit över efter Lilla My och hon är bestämd men mycket mjuk i mot Snorkfröken. Så nu blir det till att fokusera på att träna bägge inför sommarens utställningar, vill få iväg Snorkfröken på i alla fall 2 st utställningar i år.

Två nya ston kommer att anlända under sommaren/hösten, det ena har redan fölat ett stoföl som kommer att gå tillbaka till säljaren när det är avvand och den andra beräknas föla under majmånad och hennes föl kommer även att gå tillbaka till säljaren vid avvänjning. Dessa ston hoppas jag kunna sätta grunden för min avel, då de är äldre och har bedömda avkommor efter sig. Ska bli roligt att försöka matcha dessa damer och se vad som kommer ut :-D

 

Sommaren kommer att bjuda på mycket roliga saker på hästfronten :-D

 

undefined