Stora förändringar.

onsdag 19 apr 2017

Det har varit både negativa saker och positiva saker som har hänt och kommer att hända under våren, det negativa är att Neptune inte längre finns med oss då han gick bort under en operation. Detta tog väldigt hårt på mig, han var speciell på alla sätt och vis och låg mig varmt om hjärtat. 
Sen har jag bestämt mig för att sälja Lilla My då jag vill ge plats och ston som har lite bättre stam och bedömning än vad hon har, jag vill satsa på avel och det gör att jag är tvungen att tänka om lite. Lilla My är en väldigt trevlig individ och är väldigt fin att se på men är lite för gracil för utställningar, vi kommer ju att behålla Snorkfröken och se vad det blir utav henne, bara för att ett sto inte går bra på utställningar behöver inte betyda att hon ger dåliga avkommor.

Just nu håller jag på att kolla på olika ston för att se vilka är intressanta och hade jag haft både plats och pengar så hade jag kunnat köpa en hel del :-P, men vi får se vad som dyker upp under våren/sommaren.

 

undefined

 

Om mig

Arkiv