Stor pojk

I helgen så blev det att skilja Neptune och Calonya åt på heltid och det gick helt klockrent, ingen av dem blev stressade och de båda stod och åt direkt. Han saknar ju sällskapet men han ser dem och kan få närhet när de håller sig vid staket samt att han får kontakt med dem i boxarna på nätterna, men idealet vore ju att ha en kompis till honom. Men tanken är att han ska kastreras och efter det så ska han få gå tillsammans med de andra igen :-).

Idag ska de stora få sig en genomgång av equiterapeut för att förbereda inför kommande utställningar, det är väl bra att se till att de har de bästa förutsättningarna för att kunna röra sig bra och bygga rätt muskler. Jag hoppas på att jag ska kunna komma iväg på lite fler utställningar detta året än vad det har blivit de senaste åren. 

Annars väntar vi på att tjälen ska släppa i marken så vi kan börja sätta ner stolp där vi ska ha en ny hage, det kommer bli en rejäl bit med kuperad terräng vilket blir alldeles utmärkt för hästarna att få bygga lite muskler på det naturliga sättet.