Avvänjning

tisdag 28 feb 2017

Nu har jag startat med Neppes avvänjning och han står just nu själv i box under nätterna och det går hur bra som helst, han verkar inte alls stressad utan står lugnt i boxen. Nu är ju boxarna jag har ganska stora så det är mycket utrymme för honom att röra sig på och han har sällskap av alla de andra.
Snorkans avvänjning kommer jag låta Lilla My sköta om det inte blir så att jag ser att hon faller ur och inte släpper Snorkan. Men det märks mer och mer nu att fölen är ofta själv och grejar eller så byter de mamma och är med. 

Till helgen är det utställning i Kristinehamn, jag kommer åka dit för att kolla, jag kommer inte att ställa några där i år då fölen inte är avvanda än. Men det kommer fler utställningar, det är bra träning att kolla när andra ställer sina ponnyer. Och så ska jag hämta upp en massa saker som jag har köpt :-)