Årets sista utställning

tisdag 28 nov 2017

I lördags åkte jag och Lucas till Kristinehamn för att ställa ut Calonya för sista gången i år, vi hade tur med vädret då vi lämnade ett snöigt Blankeberg mot ett mulet Kristinehamn men som tur är med uppehåll. Vi har lärt oss lite så denna gången åkte vi inte så tidigt men vi skiktade in oss på att äta lunch där för att sedan kolla på lite hästar innan det var vår tur.

Det blev några timmar innan det blev vår tur och det blev väl kanske lite långt tråkigt för Lucas men han kämpade på, han hade nog gärna varit med på brukset som många körde då han tyckte det ska roligt ut. Så det kommer vi att träna på inför nästa säsong, tror det blir Snorkfröken han får köra med då, blir bra träning både för honom och för henne.
Vi gick denna gången i en färgad klass, så vi gick inte med de svarta stona, vi var 4 st i klassen och denna gången gick Calonya och blev klassvinnare med 42 poäng med raden 99888 :-D.

6 gånger har vi ställt henne i år och hälften av gångerna har hon fått 40 poäng och den andra hälften har hon fått 42 poäng, samt att hon har blivit klassvinnare 3 gånger, så jag är mer än nöjd över vår utställningssäsong 2017.

Snorkfröken har vi ställt 4 gånger och hon har fått 39, 38, 35, 38 poäng och blivit klassvinnare 2 gånger, och detta var hennes allra första utställningssäsong och jag är supernöjd över hennes prestation. Hon har tagit det hela med ro och uppfört sig så otroligt bra.
Nu väntas vintervila för oss alla där vi bara ska njuta av att umgås och ta promenader i skogen tillsammans och bara mysa utan träningar, fast lite lek kommer det allt att bli :-P

 

undefined