Tiden flyger i väg

Det är ju lite dåligt uppdaterat här på hemsidan men tiden räcker inte till just nu med att skriva så ofta.

Det har hänt en del sedan jag skrev sist, jag har bestämt mig efter mycket om och men att sälja Fani så han har legat ut på hästnet och en sida på facebook. Många har hört av sig på mail, telefon, facebook och även via sms och nu är han tingad och besiktning kommer att göras nästa onsdag och då kommer han även att åka till sitt nya hem. Jag skulle bli väldigt förvånad om han inte skulle gå igenom besiktningen så han åker på onsdag. 
Känns väl si och så med att se honom åka men han kommer att få det bra och med någon som har lite mer tid än vad jag har just nu, men det kommer att betyda att ridningen kommer att försvinna för min del också :-(. Får väl ta mig ut till Fia på Ölmes islandshästar och hänga på en av turerna som hon har eller så kanske finns det någon som behöver hjälp någon gång :-D.

Tjejerna växer å växer men inget föl har tittat ut än, Calonya bör väl trycka ut sin om några veckor och vi längtar som bara den nu. Man ser alla fölbilder som dyker upp överallt och man blir så extremt sugen att snosa på sitt eget föl. Men den som väntar på något gott.........

Lösdriften och Fanis box är nu rengjorda och nytt strö är inlagd och redo för Lilla My att flytta in i boxen då jag vill ha bägge stona inne under natten ifall det kommer ett föl under nattid och nu när Fani åker så vill jag ha dem tillsammans under natten. Vill väl helst att Calonya fölar i fred då Lilla My verkar vara riktigt bossig i mot henne och jag vill inte att det ska bli bråk om Calonya fölar i hagen, tror Lilla My skulle kunna kidnappa fölet. Vi tar det säkra före det osäkra, men det kan ju hända att hon fölar under dagen men jag är ju hemma och håller ordentlig koll på dem. Vi får se hur det blir.