I väntans tider!

fredag 22 apr 2016

Nu är det inte så långt kvar till det första fölet ska komma, ska bli spännande att se vad det är som tittar ut och vi håller alla tummar att allt går som det ska så vi får en mamma som kan få mysa ordentligt med sitt barn. Calonya är sitt glada jag som vanligt och gillar extremt mycket att bli borstad eller bara gosas med en i hagen, hon har börjat använda lösdriften mer och mer nu. Hon tar gärna en tupplur mitt på dagen och går gärna in i sin box när det är dags för kvällsfodringen.

Lilla My har blivit lite mer bitchigare och är inte alls lika trevlig mot de andra hästarna, mot oss så vill hon gärna vara en bit ifrån men gillar ändock att bli borstad eller att ta en promenad. Detta är ju hennes första föl och det händer väl mycket i hennes kropp nu medan Calonya har ju haft ett föl tidigare så hon är lite mer erfaren.