Namngivning

torsdag 22 dec 2016

Gick in och kollade på webstamboken och såg att nu har deras pass blivit klara och de har nu fått sina namn :-D.


Här kan man se deras stamtavlor:

 Neptune af Blankeberg 

Snorkfröken af Blankeberg

 

För övrigt så växer de som de ska och får lära sig att lyfta på hovar och ha grimma på sig, hovslagare har varit här och verkat deras hovar igen och det märks att de lär sig fort. Så fort jag har fått passen så ska jag se till att de vaccineras, jag vill ha in det i passet på en gång så jag slipper ha ett kort att hålla reda på också. 
Funderar på vilken sele jag ska köpa till tjejerna så att jag kan börja köra in dem, jag ska försöka få det gjort innan de blir betäckta. Lilla My är ju redan tömkörd men det behöver nog fräschas upp lite för det är nog 2 år sedan sist. Men just nu håller jag på att tränar dem för utställningar 2017.