Uppdatering

torsdag 18 jun 2015

Förra måndagen var vi ner till Anne på Stuteri Jäboruder och lämnade stona där för betäckning, Calonya kommer att bli betäckt med Nocturne och Lilla My fick Menno som kavaljer. Så nu håller vi tummarna hårt att det blir bebisar nästa år, det ska bli så spännande att få vara med om detta :-).
Så om några veckor så är det väl dags att åka ner och hämta hem dem och få tillbaka ordningen hemma på gården, det är riktigt tomt på gården utan tjejerna som kommer och pratar med en när man kommer ut.

De kommer att släppas i den stora sommarhagen när de kommer hem, så de får frodas i det gröna gräset och bara njuta av livet. Själv blir det mycket som skall göras under sommaren och den tidiga hösten, hagar ska planeras om, sen får vi se vad vi hinner med i stallet. Henrik har målat klart taket och några väggar, men det är ju en del kvar även efter att väggarna är klara, men det ska bli så roligt att få se slutresultatet av det hela. Längtar så tills jag får inreda och ordna upp alla saker som skall in där, har redan en bild i huvudet hur det kommer att se ut när det är klart. Utsidan är även oljad och det blev bra med den kulören som vi valde tyckte jag.

Jag har nu tagit mig i kragen och ska sätta igång Fani ordentligt nu och så får vi se hur det blir till hösten, men jag siktar inte just nu på att tävla med honom detta året utan det blir till att ta det lugnt. Nu ska vi bara njuta av att komma ut i skogen och mysa, får se om kroppen håller ihop eller om jag får ont av att rida igen. Hoppas innerligt att den håller för påfrestningen så jag kan ta upp där jag avslutade förra året.

Bilder på insidan och utsidan av sadelkammaren

undefined   undefined