Underbart med strålande sol!

Idag har det varit ett underbart väder hela dagen, vilket känns skönt då det har varit kallt och regn de sista veckorna. Så äntligen har jag fått 2 av 4 hästar duschade idag, brukar alltid ge dem en ordentlig dusch på våren och använder då klorhexidin för att få bort massa skit. Fani och Calonya var de som fick vara först ut och det rasade av en del vinterpäls också, vilket är helt underbart för dem att få av det sista. Fani har fått komma lite på gräs under dagarna men fortfarande under väldigt begränsad tid, vill inte att han går upp i vikt.

Stona har fått komma ut i hagen som är närmast grannarna för där är det mer gräs än vinterhagen, men det gäller att mocka där varje dag för jag har inte gjort träckprov på dem än men har fått det idag så på måndag skickar jag iväg det. Sen är det väl bara att hitta en tid när jag ska skicka iväg Calonya och Lilla My, men än har jag inte sett att hon brunstar, ska kolla henne varje kväll när jag tar in henne.