På besök på Husaby Hästklinik.

Igår åkte jag och min far ner till Husaby Hästklinik med Vurre för att få en ordentlig utredning på hans fång, det blev en tidig morgon då vi skulle vara på plats vid kl.9. När vi kommer ner så får jag fylla i en massa papper då det är första gången vi var där. Sen lastade vi ur och vägde Vurre (362kg), sist jag vägde honom så vägde han 378kg, efter vägningen så var det dags att röra lite på benen och han markera tydligare på höger fram.

Vi tog lite blodprover för PPID igen, det var tydligen en kampanj så det var gratis (alltid roligt när det är gratis :-P), sen blev det in på röntgen för att ta bilder på hovarna och jag bad om att få tänderna kollade på medan vi ändå var där. Efter allt detta satt vi och väntade ett tag på att få veta lite om bilderna, även om jag hade redan sett att det hade blivit en förändring. Så nu väntar vi på provsvaren och han ska nu stå på box tills vi får svar och tills medicinkuren är avklarade, sen får vi se vad som händer. Jag hoppas Jörgen har tid att komma ut och ta hovarna på honom snart, så vi får korta av tårna lite mer.

Till lite roligare nyheter så har jag klarat uppkörningen av B96 så nu är det bara att tuta och köra utan att behöva ha med mig en massa andra som ska köra åt mig. Detta underlättar en hel del för mig, vilket känns underbart. Och sen har Lilla My börjat brunsta ordentligt så nu ska det kollas igen, sen blir det att försöka hitta en dag där vi kan åka ner med dem för betäckning. Funderar på om jag ska låta den stora sommarhagen vila i år och utöka grannarnas hage istället, tåls att fundera på :-D.