Hingstval till stona

Har bestämt mig för vilken hingst jag vill betäcka Calonya med och jag har pratat med hingstägaren och hon är med på det hela, vilket känns jätteskönt. Lilla My kommer att få åka ner till samma ställe och bli betäckt med antingen en isabell eller en gulbrun hingst, ska fundera lite på vem jag ska välja.
Det är ju ner till Calonyas uppfödare som de ska till och det är skönt att lämna dem till ett ställe där jag vet kunskapen finns och att de får gå på stora ytor. Det ska även blir roligt att få träffa Anne och prata lite med henne samt att få kolla lite på fina hästar :-)

 

Man kan kolla in Nocturne af Jäboruder på Anne's hemsida www.jaboruder.se under stuteriets shetlandsponnyer och under avelshingstar. Där kan man även hitta Gulliwer och Menno som är kandidater till Lilla My.

 

På stuteri Jäboruders facebook-sida hittar man bilder på Menno och Gulliwer