Första månaden på det nya året!

Då är det snart slut på första månaden på det nya året och det har varit en bra start på 2015. Hästarna har fått delas upp då en del behöver mer mat än vissa, så nu går Fani själv för tillfället, då han behöver gå ner lite i vikt, medan Vurre och Calonya står på fri tillgång. Lilla My är på gränsen att vara för tjock men hon får hänga på Vurre och Calonya.
Det är ju det negativa med att ha hästar som kräver så himla olika i matväg, hade ju inte varit några problem om det skiljde något kilo men nu är det större skillnad än så. Fani rids ju inget nu och då är det svårare att hålla nere vikten på honom, men snart så är vi igång igen och då ryker förhoppningsvis kilona igen. 

Det händer inte så mycket ju nu på Stall Blankeberg, hästarna har ju vila och jag har massor med jobb och andra aktiviteter som kräver en del tid ifrån oss. Men det börjar ju på att bli ljusare och så fort isen försvinner så kan vi smått börja att motionera alla hästarna igen. Ridhuset kommer att bokas några gånger fram till våren, det blir skönt för hästarna att kunna sträcka ut sig där det är mjukt underlag.