Vila i frid!

fredag 5 sep 2014

Herka

Idag har Herka somnat in och galopperar på de evigt gröna ängarna!

Saknaden är stor efter denna lilla goding, han kom in i vårt liv som en ganska så skygg häst och rädd. Han ville inte gärna att man rörde honom runt huvudet och halsen, där han hade den värsta eksemen. Men det gick fort bort och han kom in bra i vår flock med de andra hästarna som var snälla emot honom. Första sommaren var han riktigt dålig och jag försökte hitta något som lindrade hans eksem, men hittade inte något bra. Men andra sommaren så vände det när jag äntligen hade hittat bra produkter som fungerade på honom.

Han har gett oss så mycket glädje och någon bättre barnhäst får jag nog leta länge efter. Han var som en stor hund, hängde med på det mesta. Barnen red och åkte vagn med honom, de hade med han ut i skogen när de skulle bygga koja, ja han var med överallt utan problem. Det mysigaste minnen jag har av Herka är när han brukade somna i mitt knä när jag gosade med honom, han älskade att bara få gosa.

 

Vila i frid nu lilla Herka! Nu är alla bekymmer borta för dig <3