Tiden bara går!

tisdag 2 sep 2014

Ja ni, tiden har vett att gå och man försöker hinna med det som skall göras. Men att uppdatera här är inget som hinns med speciellt ofta, men nu är det ju så att det har varit semester och det har planerats ett bröllop som även har blivit av. Men nu kommer hösten och jag hoppas på en riktigt fin och mysig höst med många fina dagar.
På hästfronten har jag bestämt mig för att ställa av både Vurre och Fani fram tills nästa vår, min kropp har inte riktigt varit med mig på sista tiden. Så jag ställer av dem för att kunna satsa på träning för min egen del och kanske kunna komma tillbaka lite starkare än jag är nu.

Fani har blivit en riktig myshäst, kommer gärna fram och lägger huvudet i armarna på mig eller kommer och luktar på mig, så det kommer att bli mycket pyssel med honom framöver. Vurre och Lilla My knatar i sommarhagen fortfarande och kommer att få gå där en stund till, sen ska jag försöka tänka ut en plan för hur jag ska fördela hagarna mellan hästarna. Lilla Herka har inte mått så bra på sista tiden så vi får se hur det går.

I stallet kommer det äntligen att hända lite saker under hösten/vintern vilket kommer att underlätta en del för mig och det kommer även att bli mysigt att få inreda sadelkammaren :-). Det kommer att ta tid men det får det göra, det ska bli bra och praktiskt. Sen ska det kollas på lite inredning och hur jag ska lösa det med boxar, hur jag ska ha det och vad jag ska ha.
Vaccination till Fani och Vurre är bokat och det är även bokat ett blodprov för att kolla om Lilla My är dräktig, spännande att se men jag tror hon är dräktig.