Ibland kan det bli fel

Igår fick jag hem hösilaget för vintern, det enda "problemet" var att jag hade glömt att ändra beställningen. Vi har ju bara 3 st hästar nu och då går det ju åt mindre mängd hösilage, så nu har jag ungefär 2 ton mer än vad jag behöver. Men det gör inget, då har jag så det räcker ett tag och det är ju bra, då slipper hästarna att svälta denna vinter *ler*
Ska förbereda uteboxarna för vintern under helgen, det ska mockas ur och skuras ordentligt innan det är dags för hästarna att få komma in de dagar det är ihållande regnväder. Annars har de ju lösdriften att gå in i, så det blir ju bara för att kunna få torka upp när det blir för blött. För inte använder de lösdriften speciellt mycket när det är dåligt väder.

Nya planer håller på att smidas för fullt när det gäller hästverksamheten, ska försöka skriva upp dem så jag har dem på papper. Jag har tänkt att ändra lite på hur det ser ut på gården idag, men det innebär ju även att det kommer att kosta pengar. Men först ska jag försöka få till en smart plan som gör att hästarna får det så bra som möjligt och att det även blir lätt arbetat även för oss människor. Det kommer att vara mitt vinterprojekt att sitta och räkna och planera på en del saker, så får vi se vad vi ska göra och inte göra.
Men först ska vi göra klart i stallet så man kan flytta in alla saker och få bort det från alla andra ställen jag har grejer på. Ordning och reda ska det bli på Blankeberg :-)