Uppdatering

tisdag 10 jun 2014

Nu var det VÄLDIGT länge sedan jag skrev något i bloggen, men ibland så räcker inte tiden riktigt till. Har haft väldigt mycket att göra på jobbet, så tiden att sätta sig ner och skriva efter att man har ridit och skött hästarna fanns bara inte. Men nu så känner jag att det verkligen är på tid att jag skriver något då det har hänt en hel del sedan jag skrev sist.

Lilla My går sedan några veckor tillbaka hos hingsten, hon är betäckt och gick ur brunst väldigt snabbt. Så nu håller vi tummarna på att hon är dräktig och att det kommer ut ett litet föl nästa år utan problem :-). Lilla My är saknad hemma, både av mig och grabbarna. Vurre är väl den som saknar henne mest tror jag då han förlorade sin beteskompis, men hon är snart hemma igen och då ska hon kollas för att se om det finns en bebis.

Fani och jag red lektion för Frida i slutet av maj, vilket gav oss många ideer och tips på hur vi ska fortsätta träningen. Det är så otroligt nyttigt att rida för någon och får tips på hur man ska komma vidare i de problem som uppkommer. Jag känner stor skillnad på Fani efter lektionen och det gör att det blir så otroligt positivt att veta att man är på rätt väg igen. Nästa lektion är bokad, men dagen är inte bestämd än men vi vet vilken veckan det kommer att bli.

Vurre är igång mer än förut och han känns relativt fräsch, skulle vilja jobba mer med hans bakben så det blir till att gå över cavalettibommar med honom. Han motioneras av en tjej som kommer att hjälpa mig under sommaren, han är ju perfekt läromästare i longering och NH, då han visar tydligt när det blir fel. Det är så roligt att jag får hjälp och att hon vill lära sig om hästar. Sen kommer hon att få köra Herkules, tror det skulle göra honom nytta att få komma ut lite.

Nu blir det till att gå ut och mocka lite :-)