Regnig dag!

Ja, nu är den svenska sommaren här.......Skämtosido, vi ska inte klaga för vi har haft kanonväder också, men det behövs lite regn för att det ska växa. Men nu får solen gärna titta fram även om jag tycker att det är mysigt att rida när det regnar.

Idag fick bägge hästarna sig en liten tur, Vurre kändes mycket bättre än sist och Fani börjar bli mer säkrare i gångarterna speciellt galoppen. Ska försöka komma iväg till ridhuset snart igen för att rida lite där. Fani måste bantas igen, då det verkar som att han går upp bara han tittar på gräs. Just nu gå han i en hage med inte alls så mycket gräs, men jag har int ridit på några veckor också, så det kan vara en orsak till problemet.Men nu är det dags att ta tag i det, samt att jag borde ta tag i min egen träning. Får väl försöka kläma in det någonstans :-)