Hingstval

Lilla My kommer att betäckas i år med denna godingen.

Pique
Foto: Frida Erixon (Bilden lånad av hingstägaren)

Pique RS 606

Mer info kan ni läsa på

http://www.lundstorpsstuteri.se/Jomla3/index.php/haestarna/hingst


Jag hoppas på att denna kille kommer att lämna det som saknas hos Lilla My, sen vore det ju bonus om han lämnar lite färg till avkomman också. Jag är ju lekman i detta med avel men avkomman har jag först och främst tänkt att få fram till mig själv. Det är därför jag har valt en hingst som tilltalar mig, jag tycker han är en riktigt fin hingst och temperamentet är det inga fel på heller. Sen att han bor i Kristinehamn är bara ett stort plus så här med förstagångsto och ägare som inte kan så mycket.

Ska bli spännande och se nästa år hur den lilla krabbaten ser ut, men det viktigaste är att allt går bra hela vägen fram till leverans :-).