Eurohorse

måndag 3 mar 2014

I helgen som var åkte Ulrika och jag ner till Göteborg för att gå på mässan, men det var inte mycket att ha. Hade hoppats på att få tag på en sadelgjord och kanske något mer till mina kusar. Men det blev ingenting till dem, men jag fick mig en tröja och en jacka. Vilket hör till ovanligheten att jag köper något till mig själv. Sen så kände jag att mina hästar är nog allt lite dåligt putsade jämfört med de hästarna som var där :-D HAHAHAHA.

Kollade lite på boxfronter och väntar på prisuppgifter på ett par snygga fronter, kom även på den smarta iden att ha två boxar med galler och två utan. Man vet aldrig om man får in några hästar som är som krokodiler eller av någon annan anledning inte kan stå i en box utan galler. De jag kollade på kostar säkert en hel förmögenhet men fina var de :-D Men önska sig kan man alltid.