Vill ha vår!!!!

Hästarna har fått stått lite väl länge nu, men ibland blir det så och jag var tvungen att återhämta mig ifrån en dunderförkylning. Så Henrik har fått skött fodringar och allt det där som kommer till när man har hästar. Men nu är jag på fötterna igen och det betyder att även hästarna är tillbaka till sina vanliga turer.

På sista tiden har jag märkt stora skillnader på Fani vid hantering från marken, vilket är riktigt roligt. Så därför har jag bestämt mig för att skippa att sätta någon annan på ryggen, iaf någon som jag inte vet hur eller om personen kan rida.

Våren får gärna komma nu eller så får det åtminstonde sluta regna. Hellre minus grader och snö än regn. Vinterhagen har hållt sig otroligt fin även i år och har inte varit speciellt lerig. Men idag fick de stå hos grannarna då jag ville mocka ur hagen lite mer. Fick iaf bort två skottkärror med bajs, det började vräka ner stora snöflingor och då bestämde jag mig för att sluta.
Jag har även fyllt på mer strö i lösdriften så det blir mysigt ikväll när de kommer in. Man måste pyssl om dem lite extra ibland.

Imorgon hoppas jag på en ridtur medan det är ljust, men vi får se vad dagen har att erbjuda. Klippning av Fani står högt på listan, men för det måste han vara torr. Så vi får hoppas på uppehåll imorgon.