Uppdatering

Det har inte blivit så mycket skrivet här på hemsidan, men det har varit fullt upp som vanligt om inte lite mer. Jag drog till Milano en veckan på jobb så det blev inte att jag tog i tur med att skriva efter det. Men som vanligt så får ju hästarna sitt ändå, så de är fortfarande igång och kommer att vara det i stort sett fram till hösten. Då ska nog Fani få någon veckas ledighet, medan Vurre förhoppningsvis ska vara mer gång då.

Igår blev det en lite väl spännande ridtur, tog med mig Vurre som handhäst när jag red Fani. Det går jättebra nu även fast Vurre tycker vi ska springa hela tiden. Vurre fick något ryck och skulle dra iväg, vilket resulterade i att jag hade två hästar som galopperade för glatta livet. Och när vi kommer till kalhygget så får vi även fart på tre stora älgar, de blev nog lite smått skärrade när vi kom där i fullfart. Då Fani är duktig att lyssna när jag pratar med honom så kunde jag prata ner honom till skritt medan Vurre stod och hoppade på stället. Han ville fortsätta att springa.

Nu kanske ni tror att de blev rädda för älglukten, men så är det inte med mina hästar. Vurre tycker att älgar är helmysiga och att man ska gå fram och hälsa på dem. Han är inte riktigt som alla andra min Vurre :-D. Men som vanligt så oroar jag mig inte speciellt mycket när jag är ute och rider med dessa två herrar.

Ikväll får de en vilodag, men imorgon är det på det igen. Blir nog att träna mig själv ikväll istället.