Ny häst i stallet!

I slutet av november var jag och Ulrika ner till Ullared och på vägen hem så åkte vi förbi Mullsjö och Stuteri Jäbruder och tittade på väldigt många fina ston och hingstar. Det var två stycken som fastnade på näthinnan ordentligt och det var Belara och Calonya, bägge väldigt fina ston. Men Calonya har jag länge suktat efter och även om det var svårt att välja bort Belara så kunde jag inte välja bort Calonya när jag äntligen fick chansen att köpa henne.

När jag väl hade bestämt mig så ringde jag Anne och meddelade henne vilken jag hade valt och la en handpenning så ingen annan kunde komma och norpa henne innan jag hann åka och hämta henne :-D. Så söndagen den 14/12 bar det åter iväg neröver mot Mullsjö och jag var som ett barn på julafton, kunde inte fatta att jag var på väg för att hämta det stoet som jag inte trodde jag någonsin skulle få köpa. Vi begav oss ganska så tidigt för att slippa köra i mörkret på vägen hem också, min lillebror var snäll och följde med ner som resesällskap, fast han sov mest hela resan ;-).

Anne och jag skrev lite papper och jag fick med mig passet och hennes utställningspapper. Och jag fick ett jättefin plakat utav Anne, den ska jag hänga upp i sadelkammaren tillsammans med rosetterna och lite annat som vi kommer att samla på oss. Sen lastade vi Calonya utan större problem och sen sa vi hejdå och åkte därifrån. Jag var helt uppe i varv när jag svängde ut ifrån gården, tänk att jag äntligen hade med mig min drömhäst hem, hon var nu min.

Nu går hon här i min hage och jag kan inte se mig mätt på henne och på de andra hästarna, jag är så glad över mina fina hästar <3