Året som har gått!

tisdag 30 dec 2014

Då var det snart slut på år 2014! 

Grabbarna grus har fått hållit igång största delen av året, men det har varit kämpigt då det har varit mycket jobb, ledproblem och även mycket med bröllopsplanering. Men sedan i höstas så är grabbarna nu långlediga, vilket är skönt för dem att bara få vara en stund. Fani kommer att sättas igång i början av mars som det ser ut nu, Vurre kommer kanske att sättas igång lite senare, helst skulle jag vilja hitta en bra medryttare men det verkar vara svårt. Kommer rätt person så skulle jag kunna tänka mig att låna ut Fani på foder, men då ska det verkligen vara rätt person.

Lilla My är inte dräktig, så det blir inget föl till våren, vilket är väldigt tråkigt. Men sånt är livet och det kommer fler tillfällen framöver får vi hoppas. Vi har införskaffat oss ett nytt sto, fina Calonya från Stuteri Jäboruder, hon skall visas och betäckas till sommaren och vi hoppas att hon och Lilla My får ett varsitt fint litet föl :-). Lilla My skall även hon visas några gånger under året, sen får vi se om hon skall bli kvar eller om hon kommer att säljas framöver.
Lilla Herka förlorade vi ju i slutet av sommaren och vi saknar vår lilla nallebjörn, han var verkligen en härlig kille som gillade att gosa. 

Sadelkammaren är fortfarande under uppbyggnad då tiden inte riktigt har räckt till under hösten, men vi hoppas att få den klar snart. Det kommer bara att bli själva skalet, för inredningen får vi göra till våren när värmen har kommit :-). Det skall skissas och mätas en hel del innan vi kör igång med det.

Vi ser med spänning fram emot år 2015, med nya mål och händelser :-D

 

Gott Nytt År på er!

Om mig

Arkiv