Ej dräktig

Förra veckan fick vi svaret på Lilla Mys dräktighetsprov och det visade att hon inte är dräktig, så det blir inget litet föl till våren som jag hade hoppats på. Men det är bara att ta nya tag och försöka igen till våren kanske. Får väl se om jag kan hitta någon hingst i närheten som jag kan lämna henne hos. Det hade ju varit mysigt att få uppleva det där med att få ett litet föl, visst har jag ju gjort det förut men det har ju varit på gårdar som man har jobbat på. Det har ju inte varit ens egen och det skulle vara roligt att få följa ett eget litet föl från födsel.

Sadelkammarbygget går framåt, just nu har ena sidan fått både panel på utsidan och isolering, så nu är det insidan som skall få skivor på sig. Vi har valt att ha OSB-skivor där sadelskåpen ska vara dels för att spara pengar och dels för att panelen kommer inte att synas i vilket fall som helst. Vi har även bestämt att vi kommer att lämna inredningen till våren, då vi vill ha lite tid att göra annat och inte bara bygga sadelkammare :-D. Bara vi får upp väggar och får in värme där så jag kan torka täckena så är det en ren dröm. Det blir en tur till Ullared om några veckor och då blir det till att se om det finns något bra att köpa med sig hem till hästar och stall :-D. Kan bli dyrt men där är grejerna till hästarna billigare än någon annanstans, så det är lika bra att passa på medan man är där.

 

Jag längtar tills det blir minusgrader, för nu är det inte roligt när det regnar som det gör. Jag gillar när det är lite friskare och kyligare luft, det är då det är skönt att jobba ute med hästarna. Men som det ser ut nu kommer det att dröja med vintervädret, får hoppas att det blir en vint jul åtminstone.