Byggnation

måndag 13 okt 2014

Här på gården är det full rulle som vanligt, många idéer i huvudet på mig och det är väl mest framtidsplaner just nu som ska skrivas ner på papper och försöka utveckla detta på ett bra sätt. Henrik jobbar på med att återställa sadelkammaren fast det kommer att bli mycket bättre än den gamla, denna kommer att vara ordningsam och lättarbetad ska det vara. Ska börja skissa på bänken som jag vill att Henrik bygger åt mig och även skåpen som skall vara där inne för all hästutrustning. 
Ska försöka få till en skiss på min täckeshängare som jag vill ha och få in en offert på den så jag vet hur mycket den kommer att kosta. Se om jag kan killa brorsan under hakan och få honom till att svetsa ihop det åt mig :-)

Hästarna går barfota och har semester, får se när jag ska sätta igång dem igen. Det blir nog i början av mars då de ska skos igen, fast då blir det nog till att helraka dem och slänga på dem täcken så att de slipper svettas och inte hinna torka. Samt att Vurre har lite jobbigt med pälsfällningen, men vi får se hur det ser ut till våren, mycket kan hända fram tills dess.
Nästa vecka kommer Marika Gunnarsson ut och tar ett blodprov på Lilla My för att se om det finns ett litet föl därinne eller om hon går tom. Men jag hoppas att det rör sig ett litet liv inne i den fina lilla magen. Om det är så, så kommer fölet i maj/juni och det ska bli så spännande.

Bebis   Sadelkammare
Fina Lilla My                                                                                  Detta är ett kort från lördag eftermiddag, han har hunnit längre :-)