Annonser

Har kollat runt på lite hästannonser på nätet och har sett en massa annonser där det inte står något pris på hästarna och att vill man veta så får man maila eller skicka ett privat meddelande. Varför skriver man inte ut priset på varan? Visst kan jag förstå att man vill ha personlig kontakt men väldigt många som letar häst tappar intresset då de hela tiden ska fråga efter pris via PM eller mail. Man vill gärna veta innan man spenderar för mycket tid på en häst som visar sig vara alldeles för dyr för ens egen plånbok.

Så vad ska vara med i en annons?

Jag personligen skulle vilja ha:

Namn med regnr: - kan man själv kolla upp stam och annat
Ålder:
Gångarter:
Temperament:
Sjukdomshistoria:
Bilder: Dessa ska ju vara av GOD kvalité 

Bonus: En video, där man kan se hästens gångarter under ryttaren, också av god kvalité

Har jag läst detta och hästen tilltalar mig via en bild, då skulle jag ta upp telefonen och ringa.