Nytt år!

Igår tog vi en promenad med Herkules och Lilla My, mest för att Lucas behövde sova men också för att de skulle få komma ut och röra på sig lite. Lucas ville rida så han fick sitta på Lilla My tills vi hade lämnat gården, sen fick storebror ta över. Ska väl nämna att bägge barnen red barbacka och höll sig bara i manen. Lilla My har inte haft någon på ryggen så många gånger och detta var första gången vi provade en längre sträcka. Inga som helst problem med det, gick friskt på utan dumheter eller visa tecken på att vara lat.

Vi möte en pappa och dotter med deras 5 månader valp, så vi stannade för att valpen skulle få undersöka vad det var vi kom med. Han var lite fundersam i början men sen släppte det och han hängde med oss en bit. Så vi fick stanna så att de kunde få tag på honom.

Efter det tog Oliver Herkules och sprang med honom, han är så söt lilla Herka för han är precis som en hund. Oliver och jag gick in i skogen och gick med hästarna där, så roligt att se Oliver ta för sig och visar Herka vem som bestämmer vart de ska gå.
På vägen hem fick Lucas rida Herkules och Lilla My en bit men sen tyckte han att vagnen var skönare. Så Oliver och jag sprang lite med hästarna och det gick riktigt bra, Herka är ju så otroligt snäöö. Lilla My för den delen också.

Det var en fin dag på det nya året!