Min tjej och jag.

DSC_2452(2)

 Lilla My är mitt första egna sto som jag har, hon är en härlig individ som är social och snäll. Det enda hon inte gillar är när det kommer katter eller hundar in i hagen, då ger hon sig på dem. Hon var en riktig rackarunge när hon kom, men hon fick snabbt lära sig hur man skulle uppföra sig. Vurre berättade tydligt vad som gällde, men hon har även fått mina gamla valacker till att busa ordentligt. För det gillar hon, hon och Cognac busade väldigt mycket när han bodde här. Nu får lilla Herka vara lekfarbror för det mesta, men de andra ställer också upp. Hon är ett väldigt mjukt sto som gillar att vara med där det händer saker, hon är väldigt lättlärd och tar det mesta med en klackspark.

Hon är tänkt att bli Olivers nya ridhäst och även körhäst, under våren ska hon tränas in ordentligt. Hon jobbas med just nu men det är mest grunderna, för till hösten ska hon trappas ner lite med utbildningen och få njuta av att vara dräktig. Hoppas jag att det bli iaf.