Hmm

Igår begav jag mig ut i regnet för att tömköra Lilla My, men gjorden jag hade köpt till henne var alldeles för liten. Men vi gav oss ut med bara tömmarna, det gick bra det med. Men hon ville inte gärna lämna grabbarna och då börjar hon att testa mig. Det gick inte riktgt hem kan jag lova, vi gick ändå och vi kom iväg även fast hon försökte vända ett par gånger. Sen fick hon jobba lite på volten, är tvungen att lära damen att böja lite på sig.
När vi var klara så släppte jag ut henne i hagen och vilket race hon körde där, grabbarna bara stod och blängde på henne.

På kvällen drog jag ut med Fani och Vurre som handhäst, vi red bort mot Klaxsjön, ner för den branta backen och där vände vi. Det märks att Vurre har fått mer kondition då han tycker att vi ska springa hela tiden nu. På vägen hem var han så gott som helt omöjlig att kontrollera, så nästa gång får det bli repgrimman på så man har lite mer kontroll på honom. Fani skötte sig bra, men blev väl lite stressad att Vurre höll på som han gjorde.

Idag har jag hästfri dag eller så gott som, de kräver fortfarande fodring på kvällen. Men jag och pojkarna fixade allt under dagen. Det är så roligt att ha med pojkarna i stallet för de hjälpler gärna till och så leker de mellanåt. Kan säga att det tar på krafterna på dem :-)