Övergångar

tisdag 3 sep 2013

Idag har Fani och jag tränat på övergångar mellan de olika gångarterna, det jobbigaste var nog trav till tölt för Fani. Men han tyckte det var härligt när vi sträckte ut i galopp i en underbar uppförsbacke. Han är betydligt mer framåt och mer lyhörd nu, än då jag köpte honom. Han är en ren dröm att rida tycker jag, han är så positiv och när han har ens förtroende så är han världens goaste häst.

Vurre fick gå över sin bom idag och kommer att få göra det ett tag till, Jörgen kommer ju och skor om 2 veckor och jag tänkte ha kvar Vurre barfota. Sen blir det nog skor på skoningen efter för då är det ju nära till snön kommer och det blir halt, om det nu inte redan har blivit det då :-)

Lilla My och Herka fick stå idag, då de blev jobbade igår.


Här kommer 2 bilder på stallet, taget ikväll med mobilkameran.

Stall

Stall1