Putsning

onsdag 14 aug 2013

Idag har vi varit nere i Säffle och hälsat på en kompis till mig. Så vi passade på och åka och prata med en äldre man, som har hållt på med shettisuppfödning i många år. Jag frågade honom lite om premiering och utställning. Så nu har jag satt igång en ordentlig putsning av Lilla My inför helgens bravader. Det ska bli roligt och se hur det går och även se de andra hästarna där.

Har kollat upp Karlstad utställningen och där är det 63 st shettisar anmälda, där kommer det att vara många hästar. Hoppas på fint väder, då jag tror den hålls ut och på gräs.

Fani fick sig en ridtur idag, en sådan där "flåsig" tur. Och han verka tycka det var roligt då han ökade tempot själv ett par gånger. Innan vi gav oss iväg på ridturen så gick vi över den stora blåa presenningen och det var inte några som helst problem. Även Lilla My gick på den och bet även i den ett par gånger och jag tog även upp den för att prassla lite. Men hon reagerade inte på det heller.