Kurs!

Imorse bar det av till Hammarö för att rida kurs för Frida, vi var först ut på morgonen. Så vi fick ge oss iväg tidigt, så det var bara att masa sig upp vid 6-tiden.
Först fick jag lite tips hur jag skulle göra för att se till att han inte blir tung i handen, det är inte alls likadant som när Vurre blir tung i handen. Så efter det så jobbade vi väldigt mycket på volten för att få honom att flytta sig undan skänkeln ordentligt. Sen blev det ut på ovalbanan och körde lite tölt, vilket var roligt att göra, det blev även lite trav också.

Efter lunch var det dags igen och då började vi som första passet, sedan flyttade vi oss över till ovalbanan och där blev det massor av tölt, trav och galopp. Frida sa att hon tycker verkligen om Fani och att han har ett stort steg i tölt, gäller bara att få upp honom fram. Men bantning och mer ridning så kommer det att komma

Frida tyckte att jag skulle tävla honom för han är allt en stjärna och hon tyckte att det var roligt att jag hade bra material att jobba med. Det känns så otroligt roligt att höra detta efter att ha ridit in honom själv. Han är mig riktigt kär, fast det är ju alla mina hästar.

Så det har varit ännu en kanonhelg, och det kommer flera helger som denna :-DFani2
Min fina lilla tjockis <3