Karlstad 31/8

lördag 31 aug 2013

Ännu en gång drog Ulrika och jag iväg på hästutställning, denna gången blev det nära och bra. Shetland Nord arrangerade utställningen på Equality Line's anläggning ute på Hammarö.
Det skulle vara många hästar med men imorse läste jag att det var hela 15st stukna hästar. Men vi var i god tid dit och kollade på några klasser innan det var dags att göra iordning Lilla My. Jag har fortfarande mycket att lära mig när det gäller putsningen, för där ligger jag i lä.

Det var bara 2st ston i klass 8 (3-åriga ston), det var Lilla My och ett sto från Jäboruder. Ett stort stuteri med många fina hästar. Lilla My hade lite mer fart i benen idag men jag måste lära mig att få ut henne mer i stegen. Det var många fina hästar på plats och trevligt att träffa andra hästintresserade människor. Fick lite tips om hur jag ska göra med Lilla My och det kommer nu att planeras och söka massa fakta under hösten/vintern.

 

 

Typ: Högställd, relativtgod rastyp

HHB: vackert huvud, välform. hals, välligg. bog. Välmusklad

Extremiteter & rörelsernas korrekthet: Tillfredställande korrekt. Ngt gracil

Skritt: Energisk, ngt stel och kort

Trav: Energisk, kort

Poäng: 88777=37p