Hoppning

Det har varit ont om tid att uppdatera bloggen, har lite andra saker att stå i. Det finns mycket som skall göras innan hösten/vintern kommer. Men hästarna får sitt ändå även om det inte skrivs så mycket här.

Idag stod det hoppning på schemat för Fani och Lilla My, Fani var lite skeptisk till det hela i början. Men som vanligt så göra han som man säger till honom och innan avslutningen så valde han själv att ta hindret en sista gång. Det är så roligt att känna hur en häst tycker det är roligt med träningen. Fani är så otroligt positiv till att hitta på saker och det gör ju träningen lite enklare. På söndag ska vi rida kurs för Frida igen, ska bli spännande och se hur det går.

Lilla My fick också prova på att hoppa lite, vilket hon verkade tycka var roligt. Sen blev det till att försöka få ordning på den där traven. Det blir till att mjuka upp henne lite, så hon blir mer böjbar i kroppen. Hon tycker att det är lite jobbigt att sätta bakbenen under sig, i alla fall höger bakben. Men det kommer vi att träna lite långsamt på, så ska det nog lösa sig också.

Herka blev longerad, för att kunna spänna på vagnen på honom snart. Det ska bli roligt att köra igen. Och Vurre fick sina cavalettiövningar, vilket har blivit betydligt bättre. Han tar verkligen i nu och han gillar att jobba lite.